ΦΑΝΤΕΖΙ & ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Δημιουργήστε νέα και συναρπαστικά σχέδια, χρησιμοποιώντας την φαντασία μας και τη δική σας δημιουργικότητά ή σανδάλια στις απόλυτες διαστάσεις των ποδιών σας που δεν συμβαδίζουν με τα τυποποιημένα μεγέθη.

 

Μερικά από τα σχέδιά μας μπορεί να είναι φανταχτερά και συναρπαστικά, όπως η “Βυζαντινή Συλλογή” μας, άλλα κάποια άλλα σανδάλια μας είναι έργα τέχνης, όπως τα ζωγραφισμένα στο χέρι, ή τα πιο γλυπτικά μας σχέδια, με κολάζ δερμάτων κλπ. Η τέχνη στα πόδια σας!

 

 

Η “Βυζαντινή Συλλογή” του Παντελή Μελισσινού

 

Οι βυζαντινοί άρχοντες αγαπούσαν τα ακριβά υφάσματα και ιδιαίτερα το μετάξι, σε συνδυασμό με αυτοκρατορικά κόκκινα και μοβ χρώματα, βασιλικά μπλε και πριγκιπικά πράσινα. Λάτρευαν, επίσης, τα μπροκάρ υφάσματα, με τα περίπλοκα μοτίβα και τα χρυσά κεντήματα.

 

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα, κοιτάζοντας τα ενδύματα των Ελλήνων Ορθοδόξων επισκόπων και πατριαρχών, που είναι ντυμένοι σαν βυζαντινοί άρχοντες.

 

Η “Συλλογή Βυζαντινών Σανδάλων” μας χρησιμοποιεί κυρίως τα αυτοκρατορικά κόκκινα, μαζί με χρυσά κεντήματα και στολίδια για μια αίσθηση Βυζαντινής αρχοντιάς.

 

Η “Συλλογή Λουλουδιών” του Παντελή Μελισσινού

 

Πολύχρωμα λουλούδια από τον μαγικό κήπο της φαντασίας, σε συνδυασμούς που κάνουν τα πόδια σας να λάμπουν σαν πραγματικά έργα τέχνης.